• General

      Navega per les pestanyes superiors per llegir tota la informació

  Música Primària (PMU). Convocatòria Catalunya 2021-2022. Informació general.  Com és la nostra formació?

  Tota la preparació és en línia. Per a això, usem una plataforma pròpia a la qual accedeixes amb el teu usuari i contrasenya. Les classes s'imparteixen per videoconferència setmanal en rigorós directe, amb una durada mínima de dues hores i mitja (horari pendent de concretar). Durant les classes pots preguntar, comentar, etc., per micròfon i webcam o bé pel xat de l'aula. Disposem d'un encerat on el professor projecta o escriu mentre s'imparteix la classe.

  Si no pots assistir en directe, totes les sessions queden gravades i a la teva disposició mentre dura la preparació (octubre-juny); igual que la resta dels materials de la web, es troben a la disposició de cada usuari fins al 30 de juny.

  A més, en la plataforma trobaràs fòrums i missatgeria interna, on resoldre totes les preguntes que se't plantegin d'una classe a la següent. Avisem de previsió d'oposicions, convocatòries, novetats, paperasses, etc. Al llarg dels diferents menús ("classes per videoconferència", "fòrums", "legislació", "programació didàctica", "unitats didàctiques", "proves pràctiques", "materials"...) apareix tot el que necessites per preparar les teves oposicions, sota la supervisió del preparador.


  Com es duu a terme el curs a distància?

  • S'estableix un calendari de treball, que has de seguir des del començament fins al final del curs.
  • Setmanalment s'estableix un estudi de temes, realització d'exercicis sobre la part pràctica, elaboració de la programació didàctica, etc.
  • El professor corregirà puntualment els teus exercicis pràctics, fins i tot setmanalment, oferint-te solucions i comentant el millorable d'aquestes proves.
  • L'intercanvi d'opinions i comentaris amb altres participants del curs estarà actiu a través dels fòrums de participació de forma permanent, a més de l'habitual en les sessions per videoconferència.
  • Exercitaràs cadascuna de les proves de l'oposició a través d'un simulacre d'examen que has de realitzar i remetre al tutor. Al llarg del curs es realitzen almenys tres simulacres de temes i de la prova pràctica.
  • La defensa de la programació didàctica es podrà fer igualment per la plataforma de videoconferència del curs o, si prefereixes fer-ho tot sol amb el professor, via JitsiMeet integrat a la nostra aula virtual. En cas que vulguis exposar una unitat didàctica serà sempre tot sol i per JitsiMeet, per evitar còpia d'idees i/o materials per part d'altres participants. Aquestes sessions no quedaran gravades en el curs.